Mijn bijdrage.

Ik schenk maandelijks

of

Ik schenk eenmalig

WAAROM SCHENKEN AAN PLAN INTERNATIONAL BELGIE


Door financieel bij te dragen aan onze projecten geef je kwetsbare kinderen en jongeren de kans om naar school te gaan, om te beslissen of, wanneer en met wie ze trouwen en kinderen hebben, om een leidende rol te spelen in veranderingen in de samenleving en zich vrij van angst en geweld te ontplooien.

Als je dat wenst, kan je maandelijks nieuws ontvangen over onze acties in het kader van kinderrechten en gelijkheid tussen meisjes en jongens. Vink daarvoor het vakje "Ik zou graag de nieuwsbrief van Plan International België ontvangen" aan.

Vanaf een bijdrage van minstens € 40 per jaar ontvang je een fiscaal attest waarmee je tot 45% van jouw bijdrage terugkrijgt.
Klik HIER voor meer informatie.

Met vragen kan je terecht bij onze dienst donor services. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail info@planinternational.be of per telefoon +32 2 504 60 00

Mijn gegevens

* Verplichte velden (deze gegevens zijn noodzakelijk voor uw inschrijving)

VERTROUWELIJKHEID VAN UW GEGEVENS


Wij hebben uw gegevens nodig om u uw fiscaal attest op te sturen en om contact met u op te nemen bij vragen over uw bijdrage.

U hebt recht op inzage in en wijziging, rechtzetting en verwijdering van de gegevens die op u betrekking hebben.

Om dat recht uit te oefenen, neem u contact op met:
Plan International België
Ravensteingalerij 3 B 5 
1000 Brussel - BELGIË
Tel.: 02 504 60 00
E-mail: privacy@planinternational.be

Klik HIER voor meer informatie over ons privacybeleid.

 

Mijn betaling

100% beveiligd betaalplatform

ZORGELOOS SCHENKEN


Deze website is 100% beveiligd.

Alle bankgegevens die nodig zijn voor de betaling worden versleuteld aan de hand van het SSL-protocol. Ze worden in geen geval bewaard in onze informaticasystemen.

U kan je domiciliëring op elk moment op eenvoudig verzoek stopzetten, via e-mail info@planinternational.be of per telefoon +32 2 504 60 00